Régiség felvásárlás

Régiség felvásárlás során ezeket a tárgyakat vásárolja fel Az Ön megbízható partnere Ökrös Károly! Várjuk Önt a Bp. Hungária Krt. 15. szám alatt a 2-es metró kijáratával szemben!

Hagyaték felvásárló

A következő régi pénzeket, régiségeket vásároljuk meg:

Cégünk elsősorban régiségek, örökségek, hagyatékok becslésével, felvásárlásával foglalkozik, azonnali Készpénzes fizetéssel. Hívjon minket bizalommal, vagy keressen fel minket a Budapest Hungária Krt 15 szám alatt!

Arany felvásárlás

Régiség Felvásárlás készpénzért!

Budapesten Díjtalan kiszállási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére, Készpénzes fizetéssel. Amennyiben, kérdése lenne Hagyaték, Porcelán, Óra, Festmény, Antik bútor felvásárlással kapcsolatban, illetve ha szeretné igénybe venni Ingyenes értékbecslési szolgáltatásunkat vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén!

hagyaték felvásárlás
Régiséget és antik tárgyakat vásárolok:

Komplett hálószoba, ebédlő és ülőgarnitúrát, antik álló és fali órákat, régi játékokat, képeslapokat, bronz szobrokat, dísztárgyakat, kitüntetéseket, jelvényeket.  Csillárokat keresek megvételre.

Gyakori kérdések Régiség felvásárlás során

Igen Budapest területén díjmentesen szállunk ki, és becsüljük fel értéktárgyait.

Igen, megbízható becsüseink minden esetben ingyenesen értékelik fel antik tantárgyait.

Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Az üzlet nyitvatartása hétfőtől-péntekig 09-18 óráig tart. Telefonos megkeresésre hétvégén is elérhetőek vagyunk. Hívjon minket bizalommal a Hungaria Krt 15. szám alatt várjuk üzletünkben!

A „Régiség felvásárlás” olyan tevékenységet jelent, amikor egy vállalkozás vagy személy megvásárolja egy elhunyt személy vagy családja által hagyott vagyontárgyakat, ingatlanokat, értékeket vagy egyéb vagyonrészeket. Ez a fajta tevékenység gyakran olyankor fordul elő, amikor valaki meghal, és a hagyatékot fel kell osztani vagy el kell adni.

Régiség felvásárlók vagy Régiség vásárlók vállalják, hogy megvásárolják az örököstől vagy az örököstől az öröklés során származó értékeket. Ezek az értékek lehetnek ingatlanok, ékszerek, műalkotások, antik tárgyak, értékpapírok vagy más értékes eszközök. Az örökösök vagy az örökösök gyakran azért fordulnak hagyaték felvásárlókhoz, mert nem kívánják vagy nem tudják kezelni az örökölt vagyon teljes körű eladását vagy elosztását.

Az ilyen ügyletek során a Régiség felvásárlók általában árat kínálnak az örökösöknek az értékekért, amelyek az értékek típusától, minőségétől és piaci értékétől függően változhat. Fontos megérteni, hogy a hagyaték felvásárlók gyakran alacsonyabb árat kínálhatnak az értékekért, mint a nyitott piacon érhető el értékeik, mivel ők kockázatot vállalnak az értékek eladásával és profit realizálásával.

Amikor hagyaték felvásárlásra gondol, fontos a következőket figyelembe venni:

 1. Értékelje az örökölt vagyont: Mielőtt eldöntené, hogy eladja a hagyatékot, fontos értékelni az értékeket. Vegye fel a kapcsolatot egy hagyatéki értékbecslővel vagy szakértővel, hogy megtudja, mennyit érnek az értékek.

 2. Kérjen több ajánlatot: Ne fogadjon el az első ajánlatot. Kérjen több hagyaték felvásárlótól árajánlatokat, hogy összehasonlíthassa azokat, és megtalálja a legjobbat.

 3. Ismerje meg a jogi és adóügyi következményeket: Előfordulhatnak jogi és adóügyi következmények az örökölt vagyon eladásakor. Érdemes egy jogi tanácsadót vagy adószakértőt is bevonzani a döntés előtt.

 4. Gondoljon a családi vagy érzelmi tényezőkre: Néha az örökölt értékek érzelmi vagy családi kötődéssel is rendelkezhetnek. Fontolja meg, hogy milyen érzelmi vagy kulturális értéket képviselnek az értékek, mielőtt döntést hozna az eladásról.

Minden eset más, és a hagyaték felvásárlás vagy az öröklött vagyon kezelésekor fontos alaposan megfontolni a lehetőségeket, és konzultálni szakértőkkel, hogy a legjobb döntést hozhassa meg.

A hagyaték eladása során több lehetőség közül választhat, és a legjobb döntést az értékek típusa, mennyisége és minősége, valamint az egyéni preferenciák és körülmények határozzák meg. Itt néhány lehetőség:

 1. Hagyaték felvásárlók: Ezek olyan vállalkozások vagy személyek, akik specializálódtak hagyatéki értékek felvásárlására. Általában ingatlanokat, ékszereket, műalkotásokat, antik tárgyakat és egyéb értékeket is vásárolnak. Az előnyük az, hogy gyorsan fizetnek, és általában megtalálják az értékekkel kapcsolatos szakértőket, hogy pontosan felbecsüljék azokat.

 2. Ékszerüzletek vagy antikváriumok: Ha a hagyaték részét képezik ékszerek, antik tárgyak vagy műalkotások, érdemes felkeresni ékszerüzleteket vagy antikváriumokat. Ezek az üzletek gyakran hajlandók megvásárolni vagy konzignációban értékesíteni az értékeket.

 3. Online piacok: Az online piacok, például az eBay vagy az Etsy, lehetnek jó helyek az értékek értékesítésére, különösen, ha ritka vagy egyedi tárgyakról van szó. Azonban vegye figyelembe, hogy az online értékesítéshez szüksége lesz időre és energia befektetésére.

 4. Árverezés: Ha vannak értékes műalkotások vagy antik tárgyak a hagyatékban, fontolja meg azok árverezését egy megbízható aukciósháznál. Az aukció során az értékek piaci értékét próbálhatja maximalizálni.

 5. Ingatlanügynökök: Ha a hagyaték részét képezi ingatlan, keresse fel az ingatlanügynököket, akik segíthetnek az ingatlan eladásában. Az ingatlanügynököknek széles körű kapcsolataik vannak és segíthetnek a piaci érték meghatározásában.

 6. Adományozás: Ha úgy érzi, hogy az értékeknek nagyobb értékük van, ha adományozza őket egy jótékonysági szervezetnek vagy múzeumnak, fontolja meg az adományozást. Az adományozás adókedvezményeket is eredményezhet.

Mindig érdemes több lehetőséget is megfontolni, és alaposan átgondolni a hagyaték eladásának előnyeit és hátrányait. Fontos az is, hogy értsen a hagyatékhoz kapcsolódó jogi és adóügyi kérdésekhez, és szükség esetén konzultáljon egy jogi tanácsadóval vagy adószakértővel.

A legjobb árat a hagyatékért általában az értékek típusa, minősége és a piaci körülmények határozzák meg. Az optimális időzítés egyedülálló lehet minden helyzetben, de néhány tényező, amelyek befolyásolhatják, az alábbiak:

 1. Piaci körülmények: Az értékek értéke a kereslet és kínálat függvénye, így a piaci körülmények befolyásolhatják az árakat. Például ritka vagy keresett értékek esetén az árak hajlamosak emelkedni, míg egy alacsony keresletű piacon az árak csökkenhetnek.

 2. Időzítési szempontok: Néha az évnek vagy az évszaknak van hatása az árakra. Például a karácsonyi szezon előtt vagy a Valentin-nap környékén ékszerek iránti kereslet nőhet, ami pozitívan befolyásolhatja az ékszerek árát.

 3. Economic Cycles: Az általános gazdasági helyzet is befolyásolhatja az árakat. Gazdasági recessziók vagy instabilitás idején az értékesítési árak hajlamosak csökkenni, mivel az emberek kevésbé hajlandók luxuscikkekre költeni.

 4. Értékbecslés: Miután megtudta, hogy mennyit érnek az értékek, tudni fogja, hogy az árajánlatok valóságosak-e vagy sem. Egy értékbecslés segít abban, hogy megtudja, mennyi az érték és mennyit érhet el az eladás során.

 5. Kereslet és kínálat: Ha több hagyaték vagy azonos típusú érték egyszerre kerül piacra, az növelheti a kínálatot, ami lejjebb nyomhatja az árakat. Ha pedig különleges és keresett elemek vannak a hagyatékban, azok magasabb árakat kérhetnek.

 6. Életciklus: Az értékek értéke néha az életciklusuk során változhat. Például egy antik tárgy vagy műalkotás hosszú távon növekedhet az értéke, míg egy modern gyártmány értéke gyorsabban csökkenhet.

 7. Nyitott a tárgyalásokra: A legjobb árat gyakran azok érik el, akik hajlandók tárgyalni az értékesítési árról. Érdemes kísérletezni és alkudni az érdeklődő vásárlókkal vagy értékesítőkkel.

Minden helyzet egyedi, és az optimális időzítés a hagyaték eladásához függ a konkrét körülményektől és az értékek jellegétől. Az értékek értékét befolyásoló tényezők alapos mérlegelése és egy helyi piac elemzése segíthet abban, hogy meghatározza a legjobb időt az értékesítéshez. Emellett érdemes időt szánni a különböző ajánlatok és lehetőségek összehasonlítására is.

Régiség felvásárlás ingyenes értékbecsléssel!

Felvásárolunk értéktárgyait díjmentes kiszállítással Budapesten. Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Kérjen díjmentes ajánlatot!
Festmény felvásárlás Budapest

Festmény értékbecslés napjainkban

Festmény értékbecslés folyamata A festmények értékelése összetett és árnyalt folyamat, amely magában foglalja a különböző tényezők értékelését egy műalkotás értékének meghatározásához. Ez a cikkünk a

Tovább olvasom »
arany felvásárlás

18 karátos arany ára

A 18 karátos arany árát, amely népszerű ékszer- és befektetési lehetőség, számos tényező befolyásolja, amelyek meghatározzák az értékét a piacon. Ezen tényezők, valamint a gyártási

Tovább olvasom »
festmény felvásárlás

Kortárs festmény felvásárlás

A kortárs festmények felvásárlása izgalmas és inspiráló élmény lehet minden művészetkedvelő számára. A kortárs művészet egyre inkább elismerést kap a világon, és a festmények gyűjtése

Tovább olvasom »
Festmény felvásárlás Budapest

Hol lehet festményt eladni?

A festmény eladása nem csupán egy műtárgy üzleti tranzakciója, hanem egy komplex folyamat, amely megfelelő előkészületet és stratégiát igényel. Sokan úgy gondolhatják, hogy csak azok

Tovább olvasom »
régiségek értékbecslése

Régiségek értékbecslése

Régiségek értékbecslése a felvásárlási folyamat során fontos szerepet játszik, mivel segít meghatározni az adott tárgy vagy tárgyak értékét. Az értékbecslés során számos tényezőt vesznek figyelembe

Tovább olvasom »