Aranyfelvásárlás

Aranyfelvásárlás során ezeket a tárgyakat vásárolom fel. Az Ön megbízható partnere Ökrös Károly! Várjuk Önt a Bp. Hungária Krt. 15. szám alatt a 2-es metró kijáratával szemben!

Ékszer felvásárlás
A következő arany tárgyakat vásároljuk meg:

FOGARANY 18.000 Ft/gr
Arany érméket
Befektetési aranyakat
Mindenféle arany tárgyat
Törött, csonka arany tárgyakat
Aranyérméket minden korszakból Vásárolok használt arany ékszert, arany gyűrűt, arany láncot, arany karperecet, hibás arany ékszert, tört aranyat, fazon aranyat, arany érmét.  A napi árfolyam, az eladásra kínált arany súlya, karát száma és állapota alapján teszek ingyenes, korrekt vételi ajánlatot. 

Arany felvásárlás
A következő Hagyatékokat vásároljuk fel:

Budapesten Díjtalan kiszállási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére, Készpénzes fizetéssel. Amennyiben, kérdése lenne Hagyaték, Porcelán, Óra, Festmény, Antik bútor felvásárlással kapcsolatban, illetve ha szeretné igénybe venni Ingyenes értékbecslési szolgáltatásunkat vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén!

ezüst felvásárlás
A következő ezüst tárgyakat vásároljuk meg:

Vásárolok használt ezüst ékszert, hibás ezüst ékszert, ezüst dísztárgyat, tört ezüstöt, fazon ezüstöt, ezüst étkészletet, ezüst gyertyatartót, ezüst szelencét, cukor dobozt,ezüst tálcát, ezüst cigaretta tálcát, ezüst szobrot, ezüst érmét.  A napi árfolyam, az eladásra kínált ezüst súlya, finomsága és állapota alapján teszek ingyenes, korrekt vételi ajánlatot.  Ha elfogadja, akkor azonnal, forintban, készpénzben fizetek.

 

Gyakori kérdések Aranyfelvásárlás során

Igen Budapest területén díjmentesen szállunk ki, és becsüljük fel értéktárgyait.

Igen, megbízható becsüseink minden esetben ingyenesen értékelik fel antik tantárgyait.

Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Az üzlet nyitvatartása hétfőtől-péntekig 09-18 óráig tart. Telefonos megkeresésre hétvégén is elérhetőek vagyunk. Hívjon minket bizalommal a Hungaria Krt 15 szám alatt várjuk üzletünkben!

Az „aranyfelvásárlás” kifejezés olyan tevékenységet jelöl, amikor egy vállalkozás vagy személy aranyat vásárol másoktól. Az arany gyakran értékes nemesfémként szolgál, és befektetési eszközként is használják. Az aranyat lehet vásárolni ékszerként, ékszerekben vagy ékszer nélkül (érme, sárgaréz, ingot formájában).

Aranyfelvásárlási tevékenység lehet kiskereskedelmi vagy nagykereskedelmi, és általában speciális üzletek, ékszerboltok vagy aranyfelvásárlással foglalkozó vállalkozások végeznek ilyen tevékenységet. Az arany vásárlása során a vevő általában meghatározott súlyú vagy karátú aranyat vesz meg az eladótól, és az arany aktuális piaci árfolyamától függően fizet érte.

Az emberek gyakran aranyat vásárolnak vagy adják el azért, hogy pénzt szerezzenek, vagy befektetési célokból, mivel az arany hosszú távon értéket tud tartani és a pénzügyi bizonytalanság időszakában menedékként szolgálhat. Az aranyfelvásárlás során azonban fontos, hogy megbízható és törvényes forrásból származó aranyat vásároljunk vagy adjunk el, és ismerjük az aktuális piaci árakat és a tranzakcióhoz kapcsolódó költségeket.

Az aranyat eladni több lehetőség közül választhat, attól függően, hogy milyen mennyiségű aranyról van szó és milyen preferenciái vannak. Itt néhány lehetőség:

 1. Aranyfelvásárló üzletek: Sok városban és régióban találhatók olyan aranyfelvásárló üzletek, amelyek szakosodtak arany ékszerek és értéktárgyak vásárlására. Ezek az üzletek általában megbízhatóak, és azonnal fizetnek az aranyért. Érdemes azonban összehasonlítani az árakat különböző üzletekben, hogy a legjobb ajánlatot találja meg.

 2. Online aranyfelvásárlók: Vannak olyan online vállalkozások, amelyek aranyat vásárolnak. Ön elküldi az aranyat postán, majd kap egy árajánlatot, és ha elfogadja, akkor a pénzt utalják a bankszámlájára. Ügyeljen arra, hogy megbízható és jó hírnévvel rendelkező vállalkozást válasszon, és értsen a tranzakció során felmerülő díjakat és költségeket.

 3. Ékszerüzletek vagy ékszerkészítők: Ha aranyékszereket vagy értékes arany tárgyakat szeretne eladni, érdemes felkeresni ékszerüzleteket vagy ékszerkészítőket. Ők gyakran hajlandók felvenni az aranyat és új ékszereket készíteni belőle, vagy átalakítani meglévő ékszereiket.

 4. Piaci intézmények: Néhány bank és pénzügyi intézmény aranyat is vásárol. Általában ezek az intézmények megbízhatóak, de az árak lehetnek alacsonyabbak, és a tranzakciókhoz kapcsolódó költségek magasabbak lehetnek.

 5. Online aukciók: Ha ritka vagy értékes aranytárgyakat kíván eladni, akkor online aukciókat is fontolóra vehet, például az eBay-t. Ebben az esetben azonban ügyelnie kell a tranzakció biztonságára és a kínált termék pontos leírására.

Legfontosabb az, hogy az aranyat megbízható forrásnak adjuk el, és értsünk a tranzakció során felmerülő díjakhoz és költségekhez. Először is érdemes árakat és ajánlatokat összehasonlítani, mielőtt eldönti, hol szeretné értékes aranyát eladni.

Az arany árát számos tényező befolyásolja, és nem mindig könnyű pontosan megjósolni, mikor érheti el a legjobb árat az eladásnál. Az arany ára naponta változik a nemzetközi piacon, és számos tényező határozza meg, beleértve a gazdasági környezetet, a kamatlábakat, az inflációt és a keresletet is. Az alábbiakban néhány tipp található, hogy mikor érdemes eladni az aranyat:

 1. Kövesse az arany árfolyamát: Az arany árfolyamát napról napra kövesse, hogy lássa, hogyan változik. Sok online platformon megtalálható az aktuális ár.

 2. Kövesse a gazdasági híreket: Az arany ára gyakran összefügg a gazdasági eseményekkel. Például az arany ára általában emelkedik gazdasági instabilitás vagy recesszió idején, amikor a befektetők menedékfelnőttként kezelik az aranyat. Tehát gazdasági hírek, például a munkanélküliségi arány vagy a kamatlábak változása befolyásolhatja az arany árát.

 3. Figyelje az inflációt: Az arany általában értéket tart hiperinflációs időszakokban, amikor a pénz értéke gyorsan csökken. Ha azt látja, hogy az infláció emelkedik, az lehet jele annak, hogy az arany értéke növekedhet.

 4. Vegye figyelembe az életciklust: Néhányan az aranyat hosszú távú befektetési eszközként tartják, és nem számítanak rövid távú árváltozásokra. Ha hosszú távon tartja az aranyat, lehet, hogy nem olyan fontos a pontos időzítés, mint a hosszú távú kilátások.

 5. Érdek-kamatközések: Néha az arany ára az aktuális kamatlábak függvényében változhat. Ha a kamatlábak alacsonyak, az arany iránti kereslet lehet magasabb, ami az ár növekedéséhez vezethet.

 6. Válassza ki a megfelelő időt a személyes szükségleteihez: Az arany eladásának idejét gyakran a személyes szükségletek és körülmények határozzák meg. Ha például pénzre van szüksége egy sürgős költség fedezésére, akkor lehet, hogy nem tud várni az optimális árra.

Ne felejtse el, hogy az arany árfolyama folyamatosan változik, és nem mindig lehet pontosan megjósolni a jövőbeli változásokat. Az eladási időzítéshez kapcsolódó döntéseket érdemes jól átgondolni, és lehetőleg alapos kutatás és információgyűjtés alapján hozni.

aranyfelvásárlás során az értékbecslés díjtalan!

Felvásárolunk értéktárgyait díjmentes kiszállítással Budapesten. Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Kérjen díjmentes ajánlatot!
Festmény felvásárlás Budapest

Festmény értékbecslés napjainkban

Festmény értékbecslés folyamata A festmények értékelése összetett és árnyalt folyamat, amely magában foglalja a különböző tényezők értékelését egy műalkotás értékének meghatározásához. Ez a cikkünk a

Tovább olvasom »
arany felvásárlás

18 karátos arany ára

A 18 karátos arany árát, amely népszerű ékszer- és befektetési lehetőség, számos tényező befolyásolja, amelyek meghatározzák az értékét a piacon. Ezen tényezők, valamint a gyártási

Tovább olvasom »
festmény felvásárlás

Kortárs festmény felvásárlás

A kortárs festmények felvásárlása izgalmas és inspiráló élmény lehet minden művészetkedvelő számára. A kortárs művészet egyre inkább elismerést kap a világon, és a festmények gyűjtése

Tovább olvasom »
Festmény felvásárlás Budapest

Hol lehet festményt eladni?

A festmény eladása nem csupán egy műtárgy üzleti tranzakciója, hanem egy komplex folyamat, amely megfelelő előkészületet és stratégiát igényel. Sokan úgy gondolhatják, hogy csak azok

Tovább olvasom »
régiségek értékbecslése

Régiségek értékbecslése

Régiségek értékbecslése a felvásárlási folyamat során fontos szerepet játszik, mivel segít meghatározni az adott tárgy vagy tárgyak értékét. Az értékbecslés során számos tényezőt vesznek figyelembe

Tovább olvasom »